Rekisteriseloste



Rekisterinpitäjä:

Mondai Oy
PL 18
20781 Kaarina
Puh: 050 59 38 543
myynti (at) viktoriaana.fi

Yleistä

Mondai Oy käsittelee viktoriaana.fi verkkosivuilla rekisteröityneiden henkilöiden (jäljempänä 'asiakas') henkilötietoja Suomen henkilötietolain mukaisesti. Tilaamalla uutiskirjeen, rekisteröimällä käyttäjätilin tai tilaamalla tuotteita Viktoriaanan verkkokaupasta osoitteessa viktoriaana.fi, asiakas antaa Mondai Oy:lle luvan käsitellä kyseisen asiakkaan henkilötietoja alla olevien määräysten mukaisesti.

Henkilötietojen käsittely

Henkilötietokäytäntö koskee henkilötietoja, jotka asiakas on antanut Mondai Oy:lle rekisteröidessään käyttäjätilin Viktoriaanan verkkokaupan verkkosivuilla.

Henkilötiedot sisältävät tai voivat sisältää:
- Nimi
- Osoitetiedot
- Puhelinnumero
- Sähköpostiosoite
- Tilaushistoria

Viktoriaanan verkkokaupan rekisteri sisältää vain käyttäjän itse itsestään antamia tietoja, joita tarvitaan asiakassuhteen ylläpitoon. Asiakkaan antamat tiedot tallentuvat vain Viktoriaanan verkkokauppaan. Asiakas voi muuttaa tai hävittää nimi-, osoite-, puhelinnumero- ja sähköpostiosoite-tietonsa verkkokauppaan kirjautuneena. Tilaushistorian poistaminen vaatii että asiakas pyytää sitä kirjallisesti rekisterinpitäjältä. Tietoja ei siirretä tai luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Asiakasrekisterin tietoja voidaan käyttää Viktoriaanan omassa sähköisessä suoramarkkinoinnissa, mutta vain jos asiakas on antanut tähän suostumuksensa tilaamalla Viktoriaanan verkkokaupan uutiskirjeen.

Tarkoitus

Viktoriaanan verkkokauppa käsittelee henkilötietoja toimittaakseen tuotteet rekisteröityneille asiakkaille.

Pääsy tietoihin

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa henkilörekisteriin talletetut itseään koskevat tiedot sekä vaatia henkilörekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista. Tarkistus- ja korjauspyynnöt tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Asiakkaalla on milloin tahansa oikeus peruuttaa antamansa lupa henkilötietojen käyttöön.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin luku- ja käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain Mondai Oy:n henkilökuntaan kuuluvalle.

Rekisterinpitäjä ilmoittaa mahdollisista tietoturvaloukkauksista tai tietoturvauhista rekisteröidyille asiakkaille, verkkopalvelimen ylläpidolle ja viranomaisille.

Takaisin