Yritys:

Mondai Oy
PL 18
20781 Kaarina
Puh: 050 59 38 543
Sähköposti: myynti (at) viktoriaana.fi

Viktoriaana on Mondai Oy:n aputoiminimi ja sen toimenkuvana on Viktoriaanan verkkokaupan toiminta. Tuotevalikoimamme sisältää jokapäivän ja jokanaisen - kuin myös jokapojan - käyttöantiikkia; vanhoja koruja, korurasioita ja hopeaa. Tuotteet ovat pääasiassa 1800-luvun lopun ja 1900-luvun alun Englannista, jonkin verran myös Keski-Euroopasta. Vanhoja vintage koruja löytyy 1940-, 50-, 60-, kuin myös 70-luvulta. Kauhuksemme myös 80-luku alkaa olla lähes antiikkia, eli kaupan on myös valikoituja tuotteita kasarivuosilta. Erityistuoteryhmiämme ovat hevosaiheiset korut ja vanhat timanttisormukset. Räätälöimme joskus myös uusia koruja käyttäen vanhoja osia mahdollisuuksien mukaan. Asusteista löytyvät myös uudet japanilaistyyliset taittoviuhkat ja korusäilytyksestä kätevät silkkikirjaillut matka-säilytyspussit.

Voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä tekstiviestin puhelimella tai sähköpostia osoitteella myynti (at) viktoriaana.fi. Tulevista tapahtumista voit kysyä myös Elinalta, puh. 050-3766 053, tarkemmat yhteystiedot löytyvät Ennoran verkkosivuilta. Viktoriaanan toiminnasta vastaavat ihmiset ovat pääammatiltaan opettajia ja tutkijoita, joten ymmärräthän että emme yleensä pysty vastaamaan puhelimeen päiväsaikaan. Helpointa on lähettää meille viesti sähköpostilla tai tekstiviestinä niin sovitaan soittoaika sopivana ajankohtana!

Toivomme että löydät verkkokaupastamme mielenkiintoisia tavaroita - ja jos jäit kaipaamaan jotakin, niin ota yhteyttä. Toimitamme myös lisäkuvia tuotteista tarvittaessa.

Viktoriaanan verkkokauppa aloitti toimintansa joulukuussa 2008 ja sen toiminnassa ovat mukana Silja, Elina, Kaj ja Heidi.

Mottomme on: mondai nai
joka tarkoittaa vapaasti suomennettuna japanin kielestä 'ei ongelmia, kaikki järjestyy'

IP osoitteesi: 44.201.72.250
Copyright © 2023 viktoriaana.fi. Powered by Zen Cart