Toimitus & Palautus


Kirjautuminen:

Tilaaminen vaatii kirjautumisen koska näin voit koska tahansa tarkistaa tilauksen tiedot kirjautumalla uudelleen sisään verkkokauppaan. Voit kirjautua myös pelkällä sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Tilauksen yhteydessä antamasi muut tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero) tallentuvat ainoastaan Viktoriaanan verkkokauppaan, eikä tietoja anneta muille osapuolille. Voit editoida ja poistaa omia tietoja koska tahansa muokkaamalla 'Oma tili' osiota. Lisätietoja on kohdassa 'Rekisteriseloste'.

Tilaaminen:

Sitova kauppasopimus asiakkaan ja Viktoriaanan välille syntyy kun Viktoriaana on vastaanottanut maksun tilauksesta. Alle 18-vuotias tilaaja tarvitsee vanhempien suostumuksen tilaukselleen.

Verkkokauppa lähettää aina tilausvahvistuksen maksutietoineen sähköpostilla. Mikäli sellaista ei ala kuulua niin tarkista ensin roskapostit ja ota sitten yhteyttä Viktoriaanaan. Esimerkiksi nettiyhteyden katkeaminen kesken tilauksen saattaa aiheuttaa sen että tilaus ei rekisteröidy. Samoin jos antamaasi sähköpostiosoitteeseen on lipsahtanut kirjoitusvirhe niin vahvistus ei saavu perille.

Maksutavat:

Tilisiirto
Jos tilaus maksetaan tilisiirtona niin verkkokauppa lähettää automaattisesti tilausvahvistuksen ja maksutiedot sähköpostilla. Tarkistamme tilille tulleet suoritukset yleensä kerran pävässä, ja pyydämme huomioimaan että tilisiirto eri pankkiryhmien välillä voi viedä 1-2 arkipäivää. Yrityksemme tili on paikallisosuuspankissa (POP) ja riittää että maksun viestinä on tilauksen tai tuotteen numero.

PayPal-maksu
Voit maksaa tilauksesi myös PayPalin kautta, esimerkiksi luottokortilla. (Tämä vaatii rekisteröitymisen PayPalin asiakkaaksi.) Valitse silloin maksutavaksi 'Paypal' ja kirjoita tilauksen tekstikenttään Paypal + sinne rekisteröimäsi sähköpostiosoite jos se ei ole sama kuin kirjautumisosoitteesi. Verkkokauppa lähettää automaattisesti tilausvahvistuksen, mutta PayPal-laskut lähetetään meiltä manuaalisesti ja käsittelyssä saattaa olla pientä viivettä. PayPal-maksun saapuminen näkyy meillä heti.

Toimitus:

Huom. Postituksessa ja lähettämisessä mahdollisesti olevat tauot ilmoitetaan verkkokaupan etusivulla, tarkista tilanne sieltä.

Kun maksusuoritus on saapunut tilillemme, lähetämme tilauksen asiakkaalle. Pidämme tuotteita varattuna tilaamisen jälkeen seuraavat 5 arkipäivää (arkipäiviksi lasketaan ma-pe), jonka kuluessa maksun tulee näkyä tilillämme. Jos emme ole saaneet maksua tai muuta yhteydenottoa, jonka perusteella varausaikaa pidennetään, niin varauksen voimassaolo päättyy ja tuotteet palautetaan takaisin myyntiin.

Tuotteiden hinnat:

Kaikki hinnat ovat euroina. EU:n sisältä tulevan vanhan tavaran ja antiikin hinnat sisältävät marginaalivero-perusteisen arvonlisäveron (ei vähennyskelpoinen yrityksille). Uusien tuotteiden ja tiettyjen vanhojen tavaroiden hinnat sisältävät 1.1.2013 alkaen 24% arvonlisäveron.

Toimituskulut:

Toimituskulut lisätään tilauksen hintaan. Toimituskulujen vakiohinta pienille lähetyksille Suomessa on 6,00 euroa 1.10.2022 alkaen (sisältäen lähetysmaksun tai osan siitä, paketointitarvikkeet ja 24% arvonlisäveron).

Lähetämme tuotteet yleensä Matkahuollon nouto-pakettina lähipisteeseen, seurannalla. Voit tilatessa esittää myös toivomuksen noutopisteestä kirjoittamalla sen viestikenttään. Jos haluat pienikokoisen tavaran kirjeenä kotiin, niin laita siitä tieto viestikenttään (otamme yhteyttä jos postin kirjelähetys ei jostakin syystä onnistu). Huomaa myös että pakettien säilytysaika noutopisteissä on nykyisin enää yksi viikko. Mainitse myös jos toimituksella on kiire ja lähetyksen tulisi olla perillä tiettyyn päivään mennessä (aina pikatoimitukset eivät kuitenkaan onnistu).

Vaihto- ja palautusoikeus:

Kuluttajalla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksensa tai osa siitä neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ehtona on, että tuote on siinä kunnossa kuin se on lähetettäessä ollut. Antiikille ja vanhalle tavaralle ei ole olemassa takuuaikaa, mutta jos tuote rikkoutuu kohtuuttoman lyhyen ajan kuluessa niin peruutamme kaupan tai neuvottelemme mahdollisesta tuotteen korjauksesta. Kaikki tuotteemme o vat tarkastettuja ja puhdistettuja, osa myös korjattuja ennen myyntiä. Jos tuote on vioittunut kuljetuksen aikana niin pyydämme tekemään kuljetusyhtiölle ilmoituksen kuljetusvauriosta. (Postin tai Matkahuollon henkilökunta neuvoo asiassa eteenpäin). Jos palautat tuotteen/tuotteet, ota aina ensin yhteyttä Viktoriaanaan, sillä tavarasta riippuen palautusosoite voi olla joko Espoossa tai Kaarinassa. Myös palautustapa ja -maksu sovitaan tapauskohtaisesti.

Viktoriaanan vastuu:

Viktoriaana ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai vahingoista. Mikäli tarvitset tuotteen pikaisesti, mainitse siitä tilauksen yhteydessä. Viktoriaana pidättää oikeuden katkaista asiakassuhde, mikäli ilmenee jatkuvia aiheettomia palautuksia tai muita väärinkäytöksiä.

Takaisin
IP osoitteesi: 3.235.195.196
Copyright © 2023 viktoriaana.fi. Powered by Zen Cart